Webshop » COBI » COBI 4815 USS ENTERPRISE(CV-6)

COBI 4815 USS ENTERPRISE(CV-6)COBI  4815 - SV-4-A COBI 4815  USS ENTERPRISE(CV-6)


Facebook

Productgegevens:

EAN: 5902251048150

Merk: COBI

Gewicht: 4.34 kg

De USS Enterprise is een Amerikaans vliegdekschip uit de Tweede Wereldoorlog. Haar naam betekent "ondernemend", "dartel" en "vol energie". Zij was het zevende oorlogsschip met deze eervolle naam in de US Navy. Ze was in de volksmond bekend als "Big E". Ze diende zeer actief in de Pacific gedurende de oorlog met Japan. Ze kreeg tot 20 sterren voor gevechtshandelingen.

De USS Enterprise werd in mei 1938 in dienst gesteld. Het was uitgerust met acht 127 mm universele kanonnen. Tijdens de oorlog werden voortdurend nieuwe en meer doeltreffende klein kaliber luchtafweergeschut en groot kaliber machinegeweren vervangen en toegevoegd. Het vliegdekschip was ook uitgerust met de nieuwste luchtbewakingsradar, radiohoogtemeter en afstandsmeters. Afhankelijk van de periode vervoerde de USS Enterprise tussen 70 en 91 vliegtuigen. Dit waren jachtvliegtuigen, duikbommenwerpers en torpedoboten.

Met deze set COBI-bouwstenen bouwt u het model van het legendarische vliegdekschip USS Enterprise (CV-6). Het model is ontworpen in een standaardschaal van 1:300. De set van 2510 stenen zal vele uren van spannende bouw en plezier geven. De hoge kwaliteit prints die gebruikt worden geven een getrouwe weergave van de verf en details van het WOII schip. De prints slijten niet, zelfs niet tijdens intensief spel. Tot 6 microvliegtuigjes worden aan het model bevestigd en een speciaal doorzichtig blok wordt gebruikt om een opstijgend vliegtuig na te bootsen. Het vliegdekschip USS Enterprise (CV-6) kan op de bijgeleverde displaystandaard worden geplaatst. De kit bevat ook een wit naamplaatje met basisinformatie over het model vliegdekschip.

Deze geavanceerde set is zeker om zowel jong als oud marine, geschiedenis en modelbouw liefhebbers tevreden te stellen.

2510 onderdelen van hoge kwaliteit,

Twee lasergegraveerde naamplaatjes,

Gemaakt in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,

voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,

Volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,

Bakstenen met geschilderde motieven zullen niet kromtrekken of vervagen tijdens het spelen of onder invloed van de temperatuur,

Duidelijke en intuïtieve instructie op basis van tekeningen en pictogrammen,
Schaal 1:300,

Bewegende delen,

6 modelvliegtuigen,

Een speciaal doorzichtig blok waarmee u een opstijgend vliegtuig kunt nabootsen.

Afmetingen doos (L x B x H): 75 x 10 x 32 cm

Afmetingen van het model (L x B x H): 83 x 13 x 17,5 cm


11111

€ 149,95

Beschikbaar - Voorraad: 1