Webshop » COBI » COBI 5803 F-15 EAGLE

COBI 5803 F-15 EAGLECOBI  5803 - SV-6-D COBI 5803 F-15 EAGLE


Facebook

Productgegevens:

EAN: 5902251058036

Merk: COBI

Gewicht: 0.97 kg

De F-15 Eagle™ is een Amerikaans zwaar luchtoverwichtsvliegtuig, ontworpen om te opereren in alle weersomstandigheden. Het werd ontworpen als een snelle reactie op de ontwikkeling van het Sovjet MIG-25 vliegtuig. Het is in productie sinds het begin van de jaren 1970. Tot op heden zijn er meer dan 1.200 geproduceerd. 

De bewapening omvat de Vulcan M61A1 / A2 20mm multi-gun en een uitgebreid arsenaal van lucht-lucht en lucht-grond hangende raketten. Het toestel is ook perfect voor precisiebombardementen. Het kan vrije val-, laser-, tv-, GPS- en fragmentatiebommen vervoeren. Het heeft zijn hoge gevechtsefficiëntie in het Midden-Oosten herhaaldelijk bewezen. In de VS wordt het vervangen door nieuwere machines. Het is nog steeds in gebruik bij traditionele bondgenoten van de VS, waaronder Israël, Saudi-Arabië, Zuid-Korea en Japan.

Dit model van het F-15 Eagle™ vliegtuig is volledig ontworpen uit COBI bouwstenen. Het gebruik van 590 elementen maakte een getrouwe recreatie van de karakteristieke vorm van het vliegtuig in schaal 1:48 mogelijk. Het model werd bekleed met prints van hoge kwaliteit die zelfs bij intensief gebruik niet slijten. Het vliegtuig is uitgerust met een te openen cabine, roeren en beweegbare rolroeren. Het model ziet er nog beter uit met een elegante displaystandaard met een naamplaatje. 

Deze set met licentie is zeker een geweldig cadeau-idee voor iedereen, ongeacht de leeftijd van de militaire luchtvaart fan. Het staat prachtig op een bureau en in de slaapkamer van een tiener.

590 onderdelen van hoge kwaliteit

Gemaakt in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten

Volledig compatibel met andere merken van bouwstenen

De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur

Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen
1:48 schaal vliegtuigen

Een displaystandaard en een naamplaatje

Model onder oorspronkelijke licentie

Afmetingen van het model (L x B x H): 41 cm x 27,5 cm x 12 cm

Leeftijd: 7+

11111

€ 44,95

Beschikbaar - Voorraad: 1