Webshop » COBI » COBI 5806 MUSTANG P-51D

COBI 5806 MUSTANG P-51DCOBI  5806 - SV-3-C COBI 5806 MUSTANG P-51D


Facebook

Productgegevens:

EAN: 5902251058067

Merk: COBI

Gewicht: 0.55 kg

De P-51D Mustang is een uniek model van het vliegtuig dat in de films te zien was, uitgebracht onder de originele TOP GUN: Maverick ™ licentie. De hoofdpersoon in de film is er trots op dat hij deze bijzondere versie heeft. In afwachting van de première van de film, kun je nu je eigen Mustang bouwen in een schaalmodel van 1:35. Dit model is getrouw gereproduceerd uit 265 COBI-bouwstenen. 

De set bevat prints en stickers van hoge kwaliteit die het originele lakwerk van de machine uit de film getrouw weergeven. Het model is voorzien van draaiende propellers, vergrendelbaar landingsgestel, beweegbare wielen en een te openen cockpit van de piloot, waarin u onze speciale figuur kunt plaatsen die gebaseerd is op het hoofdpersonage uit de film. De set bevat ook een elegante bakstenen displaystandaard en een plaquette met de naam van het vliegtuig en het filmlogo. Deze exclusieve gelicenseerde set is zeker een geweldig cadeau idee voor film, luchtvaart en militaire vliegtuigen fans van alle leeftijden. Het is perfect voor een bureau of de slaapkamer van een tiener. 

De North American P-51 Mustang is een Amerikaans eenmotorig jachtvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. Het werd geproduceerd in de North American Aviation fabrieken in de Verenigde Staten. Met succes gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht en haar bondgenoten tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koreaanse oorlog. Een zeer succesvol ontwerp uit 1940 betekende dat het toestel voortdurend werd doorontwikkeld tot 1986! Gedurende 46 jaar, werden er ongeveer 15 tot 16000 mustangs gebouwd. Tegenwoordig zijn veel van deze machines particulier bezit, net als in Top Gun: Maverick ™. Mustangs worden nu vaak gebruikt in demonstratievluchten en sportwedstrijden.

265 onderdelen van hoge kwaliteit,
vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,
voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,

volledig compatibel met andere merken bouwstenen,

geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spelen of onder invloed van de
temperatuur, duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,

vliegtuig op schaal 1: 35 displaystandaard en naamplaatje,

Origineel TOP GUN gelicentieerd model: Maverick ™

Modelafmetingen (L x B x H): 27 cm (10.63 ") x 32 cm (12.6 ") x 14 cm (5.5 ")

Leeftijd: 6+

11111

€ 29,95

Beschikbaar - Voorraad: 3