Webshop » COBI » COBI 5807 CH-47 CHINOOK

COBI 5807 CH-47 CHINOOKCOBI  5807 - SV-1-D COBI 5807 CH-47 CHINOOK


Facebook

Productgegevens:

EAN: 5902251058074

Merk: COBI

Gewicht: 1.08 kg

De CHINOOK is een krachtige, tweemotorige militaire helikopter met meerdere rollen, die sinds 1961 continu in productie is geweest. Zijn kenmerken zijn zijn banaanvorm en zijn twee propellers die in tegengestelde richting draaien, waardoor het mogelijk werd de verticale rotor af te schaffen. Al zijn aanzienlijke kracht wordt gebruikt voor verticaal heffen. 

De helikopter kan snelheden halen tot 278 km/u. Het werd opgericht voor het vervoer van soldaten en militaire uitrusting. Het is een zeer populair en efficiënt ontwerp, geassocieerd met het Amerikaanse leger sinds de Vietnamoorlog. Tot op de dag van vandaag is het aantal gebruikers van deze helikopter over de hele wereld aanzienlijk.

Met de COBI bouwsteen bouwdoos kunt u de uiterst populaire Amerikaanse CH-47 CHINOOK helikopter bouwen in een zorgvuldig ontworpen schaal 1:48. 

Dit model is bekleed met prints van hoge kwaliteit die zelfs tijdens intensief spel niet slijten. De opdrukken imiteren het kleurenschema van het voertuig in Amerikaanse kleuren, alsmede de details van de CHINOOK. De helikopter is uitgerust met draaiende wieken en een openingspaneel. Een touw met een hijshaak reikt uit de onderkant van de helikopter voor extra plezier! Er zijn ook twee pilootfiguren bijgevoegd.
815 onderdelen van hoge kwaliteit,

Gemaakt in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,

voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,

volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,

De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur, duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen


11111

€ 59,95

Beschikbaar - Voorraad: 1